úterý 25. ledna 2011

Víkendové závody

Týden po Jizerské 50 se někteří z borců lyžující pod hlavičkou našeho týmu Skiservis Mára opět vydali do bílé stopy, níže několik jejich výsledků.

Já osobně jsem se v neděli zúčastnil Salomon závodů na 10 km klasicky s hromadným startem. Jak už to tak bývá, tak kovářova kobyla chodí bosa, takže jsem všem stihl před startem namazat a jen sobě ne, takže jsem vyběhl z budky 5 min před startem se svejma už 3 dny po sobě ježdenejma Ski Trabama bez úpravy mazání, vzal si nové hole Ski Trab a pelášil hned od startu co to dá. U Velblouda jsem se ohlédl a koukám, že už jsme jenom dva :-) Tak jsme si spolu v klidu odkroužili dvě kola po závodní pětce, přičemž jsme si každý zkusili asi dvakrát vzájemně nastoupit, ale u toho druhého to jen vzbudilo úsměv. Docela jsem si věřil na finiš, ale cestou dolů od Velblouda na stadion jsem ztratil přes 50 metrů, takže jsem moc nedostal šanci . . . přesto jsem zabral a dojel jen o 5 metrů druhý . . . mít namazané lyže, tak by neměl šanci, klučina jeden Polskej. Tak snad příště.

Výsledky naleznete zde: výsledky Bedřichov

Fotografie ze závodu zde: fotky

Kačka a francesco úspěšně reprezentovali na VŠ lize na Benecku. V sobotu se jelo 10, respektive 15 km skate. Kačka byla 3 celkově, Pahu dokonce vyhrála. francesco pak obsadil také dobré 22 . místo, 8. v Praze. V neděli se jelo 5, respektive 10 km klasicky. Kačka dojela stejně jako v sobotu, tedy opět na bedně - francesco bude muset umývat nádobí, neboť byl oproti Kačce horší, konkrétně 15. (v Praze 9.). Gratulujeme oběma.

Výsledky naleznete zde: výsledky Benecko