pátek 10. dubna 2009

Outdoor aktivity

Potřebujete pro vaši společnost, firmu, školu, třídu, přátele uspořádat kurz přežití, outdoorové aktivity jako je horolezení, přemostění, slaňování, lanové dráhy a podobně? Stačí se ozvat, přijedeme až k vám nebo si vás pozveme do námi vyzkoušených lokalit. Ceny sestavujeme přesně na míru dle počtu dnů, aktivit, instruktorů, materiálu, klientů, vzdálenosti a náročnosti. Vhodné i jako dárek. Všechny takovéto akce podporují součinnost a spolupráci jednotlivců i skupin. Nabízíme tři úrovně všech aktivity, základní (vhodné pro kohokoli, i úplného začátečníka), středně těžkou (pro pokročilé, vyžaduje určité pohybové a obratnostní dovednosti) a těžkou (pro náročné, opravdu drsné, vyžaduje značné pohybové a obratnostní dovednosti i jistou fyzickou úroveň).

Společník

Vypadl Vám na večer kamarád, potřebujete se někde představit s přítelem nebo se jít jen tak s někým pobavit??? Tak právě pro Vás je určena tato služba. Časově je doba omezena 12 hodinami od společného setkání, cenu lze upravit dohodou. Při objednání těchto služeb je vyžadováno předání někerých osobních informací z Vaší strany, zvláště pak pro varianty společník a manžel.

Kamarád 1000 Kč
Společník 2500 Kč
Přítel 3500 Kč
Manžel 5000 Kč

Moje dosavadní lyžařská kariéra

Celý život se věnuji snad všem sportům, co existují, ale tím nejkrásnějším pro mě vždy bylo, je a bude běžecké lyžování. Mezi mé největší úspěchy patří zaběhnutí světového rekordu v mládežnických štafetách na 10x10 km v roce 1997 v německém Hanau, v roce 1999 6. místo na mistrovství ČR v kategorii dorost starší na 10 km klasicky a 1. místo na Jizerské 50 v kategorii junioři na 25 km klasicky, dále v roce 2000 3. místo na mistrovství ČR v kategorii junioři na 30 km klasicky, 1. místo na Jizerské 50 v kategorii junioři na 50 km klasicky a 8. místo na mezinárodním akademickém mistrovství Rakouska v kategorii muži na 10 km klasicky a v roce 2001 6. místo na mistrovství ČR v kategorii junioři ve sprintu bruslením. Pak moji kariéru přerušilo opakované zranění kolena, které prozatím řešilo několik operací. V roce 2007 se mi podařilo zajet 135. místo na Vasaloppetu ve Švédsku, kdy jsem za vítězem 90 km dlouhého běhu zaostal pouhých 6 minut. Rok na to se mi tento výsledek podařilo ještě vylepšit, kdy jsem obsadil na 9O km klasicky 50. místo a jako 2. Čech zaostal za Standou Řezáčem pouhých 20 sekund.Tento závod považuji za největší úspěch ve své sportovní kariéře. V letošním roce 2009 jsem zajel 27. místo na Jizerské 5O (trať 50 km klasicky) a stejně tak i v Německu na 50 km klasicky na Koenigludwiglaufu, kde jsem byl opět jako 2. nejlepší Čech se ztrátou na vítěze 9 minut. V potvrzení výtečné formy na Vasově běhu mi zabránila chřipka, kterou jsem spolu s teplotami přes 39°C dostal tři dny před startem, takže mě možná na startu ještě příští rok uvidíte ...

A kariéra ještě nekončí, nýbrž pokračuje. Letošní Jizerská 50 se povedla, znamenala zatím nejlepší výsledek na této trati, ve velmi silné konkurenci 40. místo se ztrátou pouhých 11 min na vítěze, z Čechů 5. Poté přišel úspěch na Karlovské 50 v podobě druhého místa. Za vrchol své dosavadní kariéry beru 89. místo na Vasaloppetu 2010 v čase 4:23 na pomalém sněhu, kdy jsem jako 3. Čech ztratil na vítěze 20 min.

No a jede se dál, v roce 2011 toho bylo hodně, 1. místo v Jizerské firemní štafetě, 2. místo na běhu Polských horníků, 40. místo na Koenigu, 1. místo na Janovské 30, 103. místo na Vasáku v osobním rekordu 4:21 a nejvíce ceněné 65. místo v čase 3:01 20 min za vítězem jako 3. Čehun v Norsku na závodu klasiků Bikenbeinner.