úterý 6. prosince 2011

Otevíráme rozšířený Skiservis Mára na Bedřichově

Běžecké tratě v Jizerských horách jistě dobře znáte. Po většinu sezóny skvěle upravené stopy, ideální zvlněný terén pro všechny tipy lyžařů, krásné výhledy a po trase magistrály několik možností občerstvení. Ale co když přijedete na Bedřichov autobusem a chcete se někde převléct a nechce se vám běhat s batohem. Kam uložit svoje věci? Nebo po tréninku čekáte propocení na odvoz a venku sněží nebo nedej Bože prší? Kam se schovat? Prostor na převlečení a úschovu batožin zatím na Bedřichově chyběl. To se ale s nadcházející zimní sezónou mění.

Již třetím rokem funguje na Bedřichovském stadionu Skiservis Mára. Ten nabízí kompletní služby v oblasti běžeckému lyžování. Mazání a servis lyží, příprava lyží na závody, půjčovnu běžeckého vybavení, prodej běžeckého vybavení, školu lyžování i mazání, testcentrum, trénování, dětskou školku a spoustu dalších služeb. A k tomu v sezóně 2011/2012 přibude i veřejná převlékárna a úschovna batožin.

Díky neutuchající dřině, spoustě brigádnických hodin a balíku Márových peněz se podařilo na podzim rozšířit skiservis a udělat v něm zázemí pro veřejnost. To nám dává možnost zlepšit služby pro běžkaře co se týče jejich pohodlí, servisu lyží a také sortimentu nabízeného zboží.

Převlékárna a úschovna Vám dává možnost se v suchu a teple převléknout, uložit si boty, oblečení a batožiny do skřínky a vyrazit na výlet nebo trénink. Nabízíme 10 otevřených skříněk, úschova v nich stojí 20,- Kč na den. Kdo má s sebou cené věci, může si připlatit za jednu z deseti skříněk zamykacích. Za tu se platí 30,- Kč. Máme i prostor pro objemnější batohy. V případě nepříznivého počasí se najde prostor kde můžete chvíli počkat na autobus.

Již v minulých letech jsme nabízeli prodej běžek a holí. V letošní sezóně se ale sortiment výrazně rozrostl, hlavně o lyže italské značky SkiTrab. Nyní nabízíme široký sortiment a vybere si opravdu každý. Klasik nebo bruslař, křehká dívka nebo robusní kulturista. Lyže Vám vybereme na míru, na novém flextestru naměříme mazací komoru a lyže jako bonus naparafínujeme. Letos nabízíme bezkonkurenční zaváděcí ceny jak závodních, tak i sportovních modelů.

Nový flextestr můžou samozřejmě využít všichni ti, kteří chtějí zkvalitnit přípravu svých běžek a tím zároveň svůj výkon na nich. Za naměření mazací komory zaplatí jen 20,- Kč.

Další výhodou při koupi lyží SkiTrab je rozšířené testcentrum, kde si můžete všechny prodávané modely vyzkoušet. V případě, že si potom lyže koupíte, je testování zdarma.

Rozrostla se i půjčovna běžeckého vybavení. Nové lyže, hole a hlavně boty všech velikostí. Od dětských až po obří rozměry. Pro pohodlí Vašich nohou jsme pořídili vysoušeč bot, takže budete vždy v suchu.

Také sortiment prodávaného zboží je v letošní sezóně o poznání větší. Prověřené značky vosků jako je Ski-go, Rode, Maplus a Start, stále oblíbený Swix a nově finský Rex. Spousta doplňků jako jsou pásky a vaky na lyže, bidony, čelovky, brýle, ohřívače rukou a nepřekonatelné pomocníky při vysoušení bot – teplouše.

Když doma zapomenete nějakou část oblečení nezoufejte. Zajděte k nám a jistě si vyberete z velké nabídky rukavic, čepic, šátků nebo ponožek. Také máme širokou nabídku bund a kalhot od italské firmy Silvini. Vše si díky převlékárně můžete v klidu vyzkoušet.

Stále populárnější je naše Škola běžeckého lyžování a Škola mazání. Stojí za to investovat trochu finančních prostředků a tím předejít případným chybám při trénování a mazání lyží. I zkušené lyžaře to jistě posune zase o kousek dál v jejich snaze.

Máte doma děti a přesto chcete vyrazit na pořádný trénink nebo delší výlet. I to nemusí být problém díky naší školce pro děti. Po předchozí domluvě vaše ratolesti pohlídají naše kolegyně, případně pro ně vymyslíme zábavné hry na běžkách, při nichž se budou nenásilně připravovat na svojí budoucí závodní kariéru.

Takže až budete mít cestu na Bedřichov, zastavte se v servisu na stadionu prohlédnout si spoustu novinek. Třeba se zrovna bude podávat svařák a nebo ochutnáte vynikající koláčky od kuchařek z celého okolí.

Otevíráme tuto středu, 7.12.2012
. První a desátý zákazník (ne návštěvník) získá slevu 50% na servis a 10% na zboží. Zároveň může ochutnat skvělou domácí slivovici z Vizovic. (Pan Dan)

Žádné komentáře:

Okomentovat