středa 24. listopadu 2010

Otevíráme

Přátelé, kamarádi, kolegové, lyžaři i nelyžaři, kolemjdoucí, kupující, návštěvníci, zájemci o servis, půjčovnu či školu, ano i vy krásky a baletky mého srdce, zkrátka a prostě vám všem se tímto na vědomí dává, že odedneška je až do jara otevřen na Bedřichově v Jizerských horách na stadionu SKISERVIS MÁRA. Ptáte se proč? Protože už je nahoře staršně moc sněhu a na práskačkách s trochou opatrnosti lze krásně lyžovat. Samozřejmě zatím jen klasika, pač při bruslení by to hrany asi trochu odskákaly. Sníh je krásný, bílý, prašanovitého charakteru, ale zespodu se ještě hodně tlačí voda, pač to ještě nestihlo promrznout. Tak koukejte dorazit.

První a desátý zázník v pořadí (ne návštěvník) získává 50% slevu na servis a 10% slevu na nákup zboží!!! Zároveň platí akce, že první a desátý návštěvník (ne zákazník) získává panáka rumu!!!

A protože celý náš SKISERVIS MÁRA podporuje Jizerskou o.p.s., tak prosím pomožte a přispějte s námi na úpravu tratí, aby se nám všem společně dobře lyžovalo. Je to jednoduché, stačí odeslat zprávu z vašeho mobilního telefonu ve tvaru DMS MAGISTRALA na číslo 87 777, cena jedné zprávy je 30 Kč, z níž na úpravu tratí jde 27 Kč.

A protože jdeme s dobou, tak nás můžete najít i na facebooku: FCB Skiservis Mára a FCB Jizerská o.p.s.

Žádné komentáře:

Okomentovat